В останньому епізоді «Кухонних революцій» Магда Гесслер відвідає піцерію Incognito в Тшелі. Місце порожнє, тому немає грошей на рахунки, податки та товари. «Повдра стає закороткою», — скаржиться Тетяна, 50 років, шеф-кухар піцерії. Після революції він зі сльозами на очах каже: «Думаєте, що могло бути гірше, а раптом виявляється, що може бути краще».
Інкогніто в Тшцелі зміниться не тільки назва, а й меню. Замість піци тут пропонуватимуть продукти з навколишніх озер, ставків та лісів. У меню нової шинки, серед іншого, будуть: блюдо копченої риби за 100 зл. Гесслер не боїться експериментів, хоча її пропозиції не завжди викликають захоплення у господарів. Зірка веде шоу вже 13 років. Він стверджує, що «дійти до фінального обіду — це як операція на відкритому серці та розумі».
– Сім’я з чотирьох осіб за рік може вирости в сім’ю, яка має дохід, що дозволяє жити майже на високому рівні. При 600 злотих вони мають 18 000 злотих обороту на день. Це повторюється місто за містом, – сказав Гесслер у «Co Za Week», коли стартував новий, 26-й сезон «Кухонних революцій». – Це революції, які вочевидь економічно змінюють не лише мислення, а й соціальне та соціальне становище цих людей. І справді там добре готують, а після мого уроку — шикарно. Але до цього теж не була така трагедія, просто неправильний напрямок. Це таке велике задоволення! Кожен день мені пишуть, що у них черги, що такого ніколи не було.
Ведуча «Кухонних революцій» розповіла Оліверу Яняку, що щастя, яке вона бачить у власниках змінених ресторанів, настільки вражає її, що вона почала думати про відкриття іншого ресторану.
Скільки ресторанів у Магди Гесслер?
«Трохи змінюється, як і біржа. Їх зменшилося до шести, вибачте, семи, але вони обсаджені так, що якщо хтось має зло, то може звинувачувати тільки мене. Вони всі особливі», – вона сказав у 2016 році в одному з онлайн-інтерв’ю.
Зараз на сайті magdagessler.pl представлено п’ять варшавських ресторанів: U Fukiera, Zielnik, Ale Gloria та Słodki Słony, а також Restauracja Polka Magda Gessler. Останній також має філію в Manufaktura в Лодзі. Дизайн інтер’єру всіх ресторанів Gessler розробляла сама – це її друга пристрасть, поряд з кулінарією. Ґвязда — художник-живописець, випускник Королівської академії образотворчих мистецтв у Мадриді.
Нові серії «Кухонних революцій» виходять на TVN по четвергах, о 21.35.
Основне джерело фото: Агнешка Юрек-Опалінська/TVN